Mitt drak-jag!

På Quizilla har jag fått min egen drak-identitet bekräftad:

You Are A Black Dragon,you live in recluded mountains or marshes, occasionnaly in deeps forests. You are very smart, and you rather use your brains before attacking. You rarely speak to humans, but when you do, you speak perfectly any language. You are very good at occult arts and often use magic. You would rather have nothing to do with humans, but will be of great help if you do. You are very fierce about the violation of you territory. Unfortunatly, you are quite unstable, maybe chaotic. You can spite acid.
stone: onyx
quote: ”What a splendid head, yet no brain. ” from Aesop
you control: darkness

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Mitt drak-jag!”

  1. Nu vet jag att jag är en grön drake som bor i djungeln och slåss utan anledning och mitt citat var det här: ”Experience is not what happens to a man; it is what a man does with what happens to him.” Kul test, tack för länken dit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *