Förlåt!

Blomman gick sönder… jag har bara lite otur ibland när jag rör mig…

Min kropp är full av sprall och klätter, av lust och lek, av krumbukter och knas. Det är inte meningen, matte, att ha sönder era saker. Men det kliar i mej ibland av behov som jag inte kan förklara:

  • det är så gott att bita i sladdar och kablar…
  • det är så roligt att få tugga på en växt
  • det låter så kul när man puttar ner saker
  • det blir så fint när man rullar in allt under badkaret
  • toalådesanden råkar bara flyga omkring av sig själv

Men du kan få låna min vippa (Det som är kvar av den!) matte så blir du lite gladare?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Förlåt!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *