Jag älskar mina människor

Matte är på sitt upp-och-ner-humör idag. Hon blir ledsen lätt och jag gör allt jag kan för att spela clown och göra henne glad.

Fast ibland stjälper jag ner fel saker. Men hon vet att jag menar väl.

Husse och jag älskar våran matte. Hon ska få låna min leksvans så blir hon nog snart gladare?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *