Krya på dej, Semlan!

Det här är min kompis Semlan. Eller kompis och kompis, alltså, vi står ut med varann och bråkar inte eller så, när jag är med matte till hennes föräldrar på landet utanför Eskilstuna. Semlan är chef där och jag är en snäll och lydig kattgäst som inte ifrågasätter det. För så ska en duktig katt vara.

_semlan

Men nu har det varit någon stygg katt där och bråkat och Semlan fick åka till doktorn, för det var många hål i hennes päls efter klor och tänder och så hade hon skadat höger bakben… Hon har jätteont!

Så jag spinner massor av kattmagi för sårläkning och skickar till Semlan! Bli bra snart! (Fler bilder kommer!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *