Wikki i Eskilstuna

wik

Vad bor i den här hyllan? (Det kom en massa goda dofter ut den….)

_41

Finns det någon råtta här i?

_42

Och den där gula kissen som äter upp min mat. Vad ska en fin katt allt få stå ut med här i livet? (Fast han är bra stilig, Ville. Vi blev bra kompisar!)

P.S. Ni ska få höra mer om hur jag rymde ur selen och smet med iväg med Ville och Tanja…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Wikki i Eskilstuna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *