Mitt äventyr i skogen

dsc10

Jag visste inte att vi hade skog så nära hemma. Men matte och husse bar mig över parkeringen och först fick jag leka i en park, sedan gick vi genom skogen hem och det var så kul! Jag klättrade upp på alla stenar. Men först ville jag helst gå hem samma väg som vi hade kommit. Den hittade jag ju. Men när jag såg var vi var när vi kom ut ur skogen fick matte springa, för då hade jag bråttom och skulle hem och gå på lådan.

Tass på er

Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Mitt äventyr i skogen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *