Jag ska kattnappa Mattes blogg

Nog för att Matte har mycket päls på huvudet men ibland undrar jag hur hon tänker. Till exempel:

  1. Hon förstår inte vanligt vettigt kattspråk! Jag talar klart och tydligt om för henne att jag vill gå ut på balkongen och titta på skatorna. Men vad gör hon? Lägger sig i badet! Då petar jag på plastpåsen hon ska ha till toalådestädningen så hon ska fixa det. Men nä då hon ligger bara där och plaskar. Och ser ledsen ut. Då skvätter jag lite vatten och doppar svansen och lattjar allt jag kan för att pigga upp henne, varpå hon suckar att jag ”är besvärlig”?
  2. Matte lägger alla fina bilder på mej och andra katter i SIN blogg?!! Va!? När det är JAG som posar och fixar så hon får sina fina roliga bilder. När det är JAG som står för charmen i den här familjen!
  3. Ibland när jag leker med Husse väldigt mycket så kan Matte bli nästan lite avundsjuk. Förstår hon inte att jag hjälper till med hans träning? Så att han ska bli bra snart och kunna springa och handla massor av god grädde, tonfisk och små rosa hjärtformade paket som gör Matte jättelycklig?

Nu ska jag hämta alla Wikki-inlägg jag kan hitta från Mattes blogg till min….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *