Jag får springa ut

Jag får springa ut och sen in och ut och in. Matte har balkongdörren öppen för första gången i år och det är så roligt att rusa fram och tillbaka så fort tassarna bär mig. Sen klättrar jag upp i kattträdet innan jag rusar vidare igen. Full fart vet ni.

Nu ligger jag och vilar en stund mitt på golvet, man är ju litet ur kondis, så här mitt i vintern, men snart är det full fart igen, det kan jag lova.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Jag får springa ut”

  1. visst är det härligt att springa! själv springer jag från toppen av mitt träd, genom vardagsrummet o upp över mattes o husses sängar o ända in i hörnet i sovrummet. o sen tillbaka! kanske förlängs turen med en tripp till köket. måste ju ha lite energi!
    /madame (genom neko)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *