Matte tycker

Att jag äter konstiga saker… Som inlagda champinjoner och gräslök. Men den här katten måste ju vara knäpp. Morot?!


httpv://youtu.be/tbJ08UNqm_4

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Matte tycker”

  1. madame tipsar om att pepparkakor, choklad, godissnören, skumtomtar o annat sött godis är gott 🙂 (fast inte i för stora mängder, då blir det för mkt av det goda!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *