Allergisk

Matte och husse fick besök av en kompis för några dagar sedan. Jag sprang så klart glatt och mötte honom i hallen, men blev direkt undanviftad och instängd i sovrummet med matskål och toalåda. Jag fattade ingenting. Fick komma ut en stund sen, men bara för att gå ut på balkongen en stund. Sen var det tillbaks till sovrummet som gällde.

Matte säger att det är för att deras kompis är allergisk mot mig. Hon sa att det betyder att han inte kan vara i närheten av mig.

Hur kan det komma sig, jag som är så söt?

Tasss på er

Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Allergisk”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *