Mitt i natten

Vaknade just efter min sent-på-natten-tupplur och insåg att varken husse eller matte hade gått och lagt sig ännu. Undrar vad de sysslar med.

Sträcker på mig och går ut i köket, tar några tuggor mat och tvättar tassen en stund. Prasslar med min nya pappkasse, som det var tvätt i förut, innan jag hoppar upp i den hoppfällbara stolen i köket, som är bäddad med en mjuk filt.

Det är ingen ide att vara vaken om man inte kan störa folk med det.

Tass på er.

Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *