Fick träffa Stora husse

Idag kom mattes pappa på besök också. Han är stor men jättesnäll. Han gav mig godis och sa att jag var en söt katt och klappade mig massor. Fullt med spännande lukter hade han också, jag nosade på både hans kläder och honom. Bet till och med litet i ett skosnöre på prov, men han bara skrattade och lyfte upp mig. Matte och han pratade om något de skulle ställa på balkongen, undrar om det är en överaskning till mig? Hoppas det.

Ska nog lägga mig och sova på sängen en stund, innan matte och husse kommer och tar upp för mycket plats.

Tass på er

Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *