Tassavtryck

Matte och husse och jag var ute i snön idag. Det var ganska kallt och otrevligt om tassarna, men att jaga snökulor var roligt vill jag lova. Full fart efter dem bara! Undrar om det kommer mer snö snart, den gör att det kommer fram massa småfåglar överallt. Och man ser spår efter andra katter och hundar ute mycket lättare.

_wikki_

Mina små tassavtryck i snön. Foto: Matte.

Men de små traktorerna som kör ut sand är litet läskiga, de viner och rasslar och åker fort. Så jag får se upp för dem, säger matte, hon vill inte att jag ska bli påkörd.

Tass på er

Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Tassavtryck”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *