Snö!

När jag vaknade fanns det massor med vitt fluff ute. På allting. Det föll från himmlen också. Jag har för mig att det kallas snö, men jag minns inte riktigt, var inte så gammal förra året när det var snö. Men nu hade den kommit och jag berättade det högljutt för matte, så högljutt att hon bar ut mig ur sovrummet och stängde dörren. Hon ville sova sa hon.

Jag satte mig vid balkongdörren och ville ut, för där ute var det fullt av små fåglar som flög runt och tjattrade för fulla muggar. De pratade nog också om snön.

När matte äntligen vaknade fick jag gå ut en stund, och jag smög på snöflingorna och spanade på fåglarna, som bara hade blivit flera. Det var kallt, men roligt.

Tass på er

Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *