Super-Wikki

Jag har jagat skator idag! Husse säger att jag är super som gör det. De kommer och pickar på fönstrena och då hoppar jag direkt upp på fönsterbrädan och skrämmer bort dem. Idag blev en så rädd att den nästan föll ner från fönsterbläcket. Det var bara ett svartvit virvarr av fjädrar som försvann utom synhåll, innan den flaxade därifrån. Det är synd att det är en ruta emellan, annars skulle jag fånga dem. Direkt. Fast det är kul att bara skrämma dem. Och sedan berättar jag glatt för matte och husse hur duktig jag har varit, när jag jagat bort ännu en skata. Husse ger mig godis då. Han är världens bästa husse. Utom när han sover, för då lyssnar han inte på mig.

Tass på er

Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *