Returnera vädret

Idag är en sådan där jobbig dag. Det har regnat och regnat. Matte och husse vill inte gå ut, hur mycket jag än tjatar på dem. Jag har till och med försökt öppna dörren själv, men det gick inte, trots att jag hängde i handtaget. Matte har släppt ut mig på balkongen då och då, men det är inte samma sak. Hon säger att jag ändå inte vill vara ute i regnet. Tror hon, ja! Jag vill ut på min promenad, säger jag ju, att hon inte lyssnar. Jag som är viktigast i världen, trodde att de hade förstått det.

Och som om det inte räckte med regnet så ska jag till veterinären igen. Jag hörde matte säga det till husse nu på morgonen, hon trodde nog att jag sov. Vänta bara, jag ska ta reda på vilken dag det är och gömma mig ordentligt. Kanske smita ut om jag har chansen. Sist jag var hos veterinären slutade det med snören på magen och massa bannor från matte när jag bet bort dem. Hemskt.

Matte säger att de ska åka bort ett tag imorgon och att jag måste vara snäll under tiden. Varför ska jag vara det? De vill ju inte gå ut med mig, eller ge mig tillräckligt med godis och uppmärksamhet. Lämnar dom en enda sladd framme tuggar jag sönder den, så det så. Om de nu inte tar med sig något spännande hem?? För matte sa att de skulle på kattutställning, och att det finns leksaker där. Så jag kan nog vänta med att tugga sönder saker tills de är hemma igen. Kanske.

Nu serverar husse kvällsmat, här ska det mumsas.

Tass på er.

Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *