Matte är så ledsen

Jag är orolig för matte. Hon sitter vid datorn och gråter. Husse verkar inte kunna trösta henne, hon bara snyftar om att det inte är rätt att vi ska ha det så här. Jag förstår inte riktigt, för jag tycker vi har det bra här, mat och tak över huvudet, en mysig fårskinnsfäll och allt. Men matte slutar inte gråta, även om jag pjurrar henne och leker med min fjädersak (Det är en ljusmanchett säger matte). Hon slutar snyfta och ler litet, men sedan börjar hon gråta igen. Stackars matte, undrar om hon har ont någonstans? Vet inte vad jag ska göra, har till och med slickat henne i ansiktet, det brukar få henne att skratta…

Stackars min matte. Hon ska inte vara ledsen. Kanske husse kan ge henne tonfisk, det brukar göra mig glad…

En litet ledsen tass på er

Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Matte är så ledsen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *