Fint besök på Landet

IMG_6061[1]
Dame Sessan, 15 år, hälsade på och piggade upp tillvaron för Stora matte och Stora husse!
Hon tyckte det var trivsamt och spann förtjust när hon hittade lika gosiga mjukfiltar att ligga på, som dem hon har hemma hos sig!
Visst har Dame Sessan en alldeles imponerande uppsättning morrhår?!!
IMAG0533[1]

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Fint besök på Landet”

    1. Kurr! Hon fick låna vår matskål och vattenskål och kattoa också vid besöket, snällt va?! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *