Kär i kuddar men….

Hittade de här fina kuddfodralen från Svanefors:
emma-larsson-kuddfodral-blaemma-larsson-kuddfodral-orange emma-larsson-kuddfodral-sotad-rosa
Vem är Emma Larsson som har så personlig stil? Jag måste forska lite!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Kär i kuddar men….”

  1. Super coola!
    Hoppas matte är med i Tasseriet så vi kan få en sådan där fin kudde att håra ned 🙂

    *nosgos*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *