Vad ska man tro…

gästkatten
En bok fångar mina ögon – det är kattögon på den som drar uppmärksamheten till sig…

Men ska jag läsa den här boken? Recensionerna är blandade, allt från ”ointressant” till ”en rörande, poetisk och vacker roman fylld av oförglömliga ögonblick och insikter”.

Mjau, jag måste ju få veta: Vem är katten Chibi som tassar in som gäst?

De lysande gröna ögonen har mig fast!
599_PressImage1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Vad ska man tro…”

      1. Håller på med en annan bok nu, men så fort den är klar så tänker jag börja med Gästkatten :-). Tycker också att de där gröna ögonen verkar spännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *