Wikkis JulPaket nr 13 – vinnare: Amanda!

IMG_5430Så känns det som att mitt inlägg äntligen hamnar på rätt dag igen! Puh!
Nu börjar ni väl tro att jag BARA har rosa saker, men nej då, det kommer i andra färger också, lugn bara! Här är en snygg plåtburk som rymmer t ex kattungens tillbehör?! Sele och koppel som medföljer är kitten size, men ponchon och stjärnörhängena från Pilgrim är i en lagom matte size! Och tomten är inte vaken….
IMG_5429
Tavlan med den filtade kattungen skulle göra sig bättre i en djup ram, men det kan nog den som jamar till sig paketet ordna, jag hann inte med det. Och vet ni vad jag har upptäckt? Den lilla crunchies-kulor-katten är alldeles perfekt för matte att ha kolaströssel till glassen i! Som ett lockande tips bara! 
Världens sötaste julren, två väldigt speciella svarta katter och en myntamus kommer att trängas i paketet, liksom en söt vit porslinskattmamma med unge. Undrar du om den lilla jordgubbeliknande saken? Den gömmer på en ihopvikt kasse! Här ser du förresten andra sidan av kattburken: (Och av lilla renen.)
IMG_5432IMG_5436
Nu kan du sätta full fart med att buda på det här JulPaketet – så gör du:
Skriv ditt bud i kommentaren nedan!
Den som har högsta bud på fredag kväll den 18/12 kl. 21.00 har vunnit paketet och kommer då att få meddelande om hur betalning görs.

Slanten för Wikkis JulPaket nr 13 ger vi till:

Göteborgs Katthjälp!!!

Första budet: 100 kr spinner Chanda och Milton!
Andra budet: 150 kr tassar Amanda till med!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Wikkis JulPaket nr 13 – vinnare: Amanda!”

  1. Har ingen budat på paketet till de duktiga katthjälparna i Göteborg? Då spinner vi iväg en hundralapp och hoppas att fler hjälper till att spinna ihop pengar. Katterna i Backa Röd behöver mat och omsorg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *