Wikkis JulPaket nr 12 – vinnare: Smiley!

Så här på alla Lussekatters speciella dag tänker jag – ivrigt påhejad av vår alldeles egna Lussebulle Nova Saffranssvans – presentera två fina auktionspaket, här kommer det första:
IMG_5416
Så för den som älskar milda rosa färger är det här paketet perfekt! På den mjuka grå sovfilten hittar du ett charmigt köksset med handduk och två grytlappar, leksaker, klisterkattmärken, en tidig ”Katten Gustaf”-seriepocket som fortfarande står sig, reflex att ha på din kattsele och en mysig kattkompis i stickad tröja!
IMG_5421
Den vackra lilla tomte-tavlan finner säkert sin plats hos dig!
Sedan undrar man ibland vad vissa ting ska användas till, som det här:
img_5422-e1450003299706
Skärbräda, grytunderlägg, flugsmälla? I mina ögon alldeles för fin för allt det – men att hänga på väggen som dekor passar den! Härnäst en kattgodisskål med text designad av Stora matte (Den ska handdiskas, kom ihåg det!) och lite godis bifogas!
IMG_5423
Men några fler vackra ting finns också i kattongen: En tankfull porslinskatt och ett elegant smycke – jag tror att berlocken är ett målat snäckskal faktiskt.
IMG_5424
Och precis som i de elva föregående JulPaketen så följer här bud-instruktionen:

Skriv ditt bud i kommentaren nedan!
Den som har högsta bud på torsdag kväll den 17/12 kl. 21.00 har vunnit paketet och kommer då att få meddelande om hur betalning görs.

Wikkis JulPaket nr 12 skänker pengen till:

Södertälje katthem!!!

Första budet: 150 kr jamar trogna vännerna Dui & Deco igen! Buff på er!
Andra budet: 200 kr från Cornelia (Som faktiskt kommer från Södertälje katthem!)
Tredje budet: 300 kr från Klemens den snygge!
Fjärde budet: 325 kr från Smilla  och Fanny ♥
Femte budet: 350 kr bjuder Amanda! *svansdans*
Sjätte budet: 525 kr från käre Smiley!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “Wikkis JulPaket nr 12 – vinnare: Smiley!”

  1. Hallå IGEN! Cornelia här! Nu bara måste jag buda för det är nämligen så att jag har bott på Södertälje katthem, växte upp där! Budar 200:- som start bud. Buffisar Cornelia

  2. Fanny och Smilla de Woul blev särskilt förtjusta i grytlapparna. Deras matte har tydligen jättefula såna lät det som här hemma. Så de skulle kunna ge henne nya i julklapp. Mjukiskatten tjingade de också för.
    300 kronor i nytt bud.

    1. Mjau, nu har vi redan ett bud på 300 kr från Klemens… Kanske ni kan tänka er att jama till någon tia ytterligare? NosPuss Wikki

  3. Tack Wikki för initiativet och tack alla som bjöd. Särskilt tack blir det förstås till Smiley. Alla vet att varje krona behövs på ett katthem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *