Fler julpaket kommer i morgon!

Stora matte pysslade med något viktigt på sitt jobb och som hon dessutom grejade hemma med under hela veckoslutet. Ni vet, en del människor ska göra nån sorts räkenskaper som bara MÅSTE vara redovisade en viss dag, i synnerhet när ett år går mot sitt slut… så i kväll när hon äntligen kunde släppa iväg redovisningen som tagit både tid och kraft, då tog energin slut och hon insåg att dessutom hade Stora husses förkylning flyttat över till henne. Så ikväll orkade hon inte plocka fram lådorna med paketsaker som jag förvarar hos henne på Landet. Det kommer i morgon, hoppas jag!

Vilken tur vi katter har som varken behöver ordna med årsbokslut, balansräkningar eller periodiseringar! *svansdans*

Som pausbild kommer ett nyligen fyndat stycke kattisk konst – visst är det lite Wikki över den:
IMAG0155[1]

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *