Hjalle behöver också hjälp…

Hjallle1
Katten Hjalle blev plötsligt dålig och fick åka in till veterinären där han fortfarande är inlagd sedan i tisdags – det visade sig att han hade tarminflammation. Han är på bättringsvägen och kanske förhoppningsvis får flytta hem igen i början denna vecka. Hem till sitt jorhem som förhoppningsvis blir FÖR-ALLTID-HEM!

Då måste du ju bli frisk igen, Hjalle! Men oj, vad sondmatning och vårdkostnad skenat på… Så bidrag för Hjalles veterinärvård tas tacksamt emot till Örebro katthem pg: 28 88 67-5 eller Swish-konto: 123 082 21 55 märkt ”Hjalle”!

hjalle3

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *