Minsann – en sköldpaddskille!

Mjau, säger ni, sköldpaddsfärgade katter det har vi väl sett förut? Och det har ni nog gjort, men det är inte ofta man träffar på så fullt sköldpaddstypiskt utfärgade KILLAR som den lille Harry här:
HARRY
Av tusen sköldpaddsmönstrade katter är det 999 som är honor och den ovanliga ensamma promille som Harry representerar brukar resultera mer ofta i en röd hane med en svart fläck någonstans! (Eller hur, Basco?!!)

När Harry kom till skotska katthemmet Lothian Cat Rescue i Bonnyrigg undersöktes han av veterinären Margaret Riddell, ICR vets Gorebridge, som förvånat uttryckte ”When I heard the cat was called Harry, I said to the ­owners, ‘I think that might have to be a Harriet’. I had to change my words when I discovered it was male. I’ve never seen one before and I’ve been a vet for more than 30 years.”  Mer bilder på snart 12 veckor gamle Harry finns HÄR. Många kommer nog att vilja adoptera honom!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Minsann – en sköldpaddskille!”

    1. Mjau, det stämmer, de är oftast sterila. Men det här katthemmet tog i alla fall inga risker – han skulle bli kastrerad när han var stor nog för det. NosPuss Wikki

  1. Wow vad häftigt med en sköldpaddskille! Han är verkligen unik och inte bara på det sättet som alla katter är unika 🙂
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *