Gavlings lycka: Snön…

IMG_8949
Kommer ni ihåg den fina killen Gavling som var på katthemmet våren 2014? Personalen minns, det är då säkert, för Gavling jamade högt och ljudligt all sin vakna tid att han ville UUUUUUUUUUUUUT! Han formligen slet i fönsternät och dörrkarmar, han ropade högt och frustrerat ”Varför får jag integå ut?!!”

I presentationen om Gavling berättade hans föregående ägare om hur viktigt det var för Gavling att få vara utekatt: ”Han älskar att ligga och mysa och vara ute och busa, speciellt om det regnar lätt eller snöar. Han älskar snö.” – så glädjen var stor när Gavling blev adopterad i maj, till friheten på en gård.
gavling7
Nu kommer ni att bli ännu gladare, för det kom en slant till katthemmet från Gavlings husse och en hälsning som säger allt:
Gavling
Ni kan säkert tänka er hur det ser ut, eller hur? Ungefär så här:
HD%20wallpapers%20about%20cute%20cats%20in%20the%20snow%201920x1200%20(16)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Gavlings lycka: Snön…”

  1. Underbara rader och underbar bild som säger allt. Lilla kattfröken här skakar dock på huvudet för att gå med tassarna i snö – NEJ! Är det snö ute kan man enbart gå ut sittandes på mattes axel. Matte ställer självklart upp 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *