42 katter utadopterade under januari!

fönsterkatt
”Årets svåraste månad” brukar många kalla januari – pengarna är slut efter julens utsvävningar och nya räkningar kommer för allt det som ska förnyas inför ett nytt år, det brukar vara glest i investeringsfickan i plånboken då…

Att skaffa sig katt eller kattunge räknar jag nämligen som en investering, en långsiktig och mycket ansvarsfull sådan. Den nya missen och du ska tillbringa ett förhoppningsvis långt liv tillsammans, och det kräver att man gör både planering och budget!

Om man inte redan har alla kattsaker (Och eventuellt katt) sedan tidigare så är ju det som bör finnas på listan att inskaffa följande:

 • transportbur
 • försäkring
 • kattlåda, gärna med lock, spade, kattsand
 • matskål, vattenskål
 • bra foder, kattgodis, kattgräs
 • borste, karda eller kam, schampoo
 • klosax
 • första hjälpen kit
 • halsband med namnbricka, koppel eller sele
 • klätterställning
 • kattkorg/bädd
 • leksaker

Men det är alltså just nu under januari i år som 42 lyckliga katter från Örebro katthem har den stora förmånen att det funnits människor som troligen gjort sig en hel del arbete och utgifter för en del av sakerna på listan ovan för att katterna ska känna sig välkomna i sina nya hem!! Visst är det underbart?

Det betyder också att dessa hemflyttande katter ger plats för nya hjälpbehövande missar, en kretsgång som inte verkar ta slut!

ETT INNERLIGT TACKJAM
till alla er som öppnat hjärta och hem
för dessa 42 katter! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “42 katter utadopterade under januari!”

  1. Mjau det är alltså GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS eller hur? NosPUss Wikki

   1. Och mest av allt grattis till alla de 42 tvåbeningarna som fått en underbar kisse! 😀 <3 <3 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *