Hjälp katten Sture!

StureDen älskade katten Sture  försvann hemifrån i slutet av september, och hans familj har sökt förtvivlat efter honom hela tiden. Så i lördags  24/1 ringde det från ett stall lite mer än en halvmil bort och en tjej berättar att Sture är i stallet. Men det är en medfaren Sture som genast hämtas, han har magrat kraftigt, från 6 kg när han försvann till bara 3,4 kg. Han är så svag och körs genast till djursjukhuset i Lund, och  har behandlats där sedan dess. Den slitna killen hade hade mask, blodparasiter, anemi, tarmparasiter, samt var kraftigt uttorkad. Han  hittades verkligen i grevens minut! Sture är nu uppvätskad, men har fortfarande låg proteinhalt i blodet samt lågt antal röda blodkroppar. Så han får stanna hos veterinären över helgen. Försäkringen täcker mycket men Stures familj vädjar om hjälp via SnuffeFonden. Du kan läsa mer HÄR på FB. (Sture har ett försäkringstak på sture 15013125000:-. Idag är sjukhuskostnaden uppe i 24000:-.)

När familjen hälsade på Sture idag så hade han lagt på sig några hekton och var märkbart piggare, och nu håller vi så klart tummar och tassar intensivt att hans låga blodvärden ska bli acceptabla! Kämpa på Sture! *spinner*

Vill du hjälpa oss att stötta Stures familj med bidrag till veterinärvården så är alla små slantar välkomna till SnuffeFonden! Märk med ”Sture”! Använd överföring till kontot som du ser på den blå bannern nedan alternativ swisha till 0702278353 – tack på förtass!snuffefonden800

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Hjälp katten Sture!”

  1. Lilla Sture, vilken tur att han hittades i grevens tid, vi tassar över en peng å håller tassarna för Sture!

  2. Med bankkattens hjälp har vi tassat över ett bidrag till minne av Rasmus the Survivor. Hoppas Sture har marginalern på sin sida.

    *healingspinner*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *