Funderar på om jag ska försöka bli utställningskatt i smyg?

Den 7+8 februari är det stor kattutstkattröja3ällning här i stan och matte och Stora matte ska jobba där med katthemmets monter. Undrar vilken låda jag ska krypa ned i för att komma med???

Eller om jag ska kattmoflera mig så här över mattes axlar?

Jag vill ju däremot inte sitta i en bur själv och bli tittad på… Det blir nog min trogna FlatCat som får tassa dit!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *