Hittekattsbandsverkstad för fullt!

IMG_3956
Om ni saknat oss på Hittekattsbandsfronten, så kan jag jama varför:
Vår leverantör av bra och små säkerhetsnålar har upphört, och det var inte helt lätt att hitta en ny! Men nu äntligen!!! Matte har klippt till massor av band och snart ska de vara lika fint ihopsatta som de ovan! Så nu vet ni! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Hittekattsbandsverkstad för fullt!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *