Husse snarkar, matte jobbar

Tänk vad vi katter kan ha kul under tiden! Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz…
140804 2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Husse snarkar, matte jobbar”

  1. Vi hoppas att du har vaknat innan husse gör det. De tvåbenta behöver oftast nyttja ”din sovplats” när de vaknar 😀 *fnissjam* (Eller ni kanske har lyxen av två toaletter?)

    Nosbuffar

    1. Mjau så klart att vi har två toaletter – kattlådan och människornas vattenpolande! Men husse kan få låna den om jag bara blir lite klappad först! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *