SkaparKattens svans?

w-svans
Ibland när nyårsnatten bjuder på ett sprakande fyrverkeri så sticker matte ut med kameran och förevigar de mest fanTASStiska ögonblick av exploderande skönhet. Efteråt kan vi  sitta och njuta – bullerfritt – av de andlösa millisekunderna när ett pyrotekniskt skådespel istället visar sig på datorskärmen.

Men ibland så undrar jag om inte det är så att alldeles väldigt många skyddsänglar, både i kattform och annan, smyger omring där ute medans nyåret knattras in, och skyddar de kära människorna från att spränga sig själva eller sina hus och bilar i atomer!

I allra högsta grad sedan jag studerat detta foto och alldeles bestämt tycker mig ana en släng av SkaparKattens Mjuka Svans i allt fyrverkeri-gnister! Visst är det fullt tänkbart??!

Men till saken hör att jag också, som så många andra katt- och djurvänner, menar att de slösande skådespelen skulle kunna göras i mer kollektiv form till en betydligt lägre kostnad (Och miljöpåverkan!) och mellanskillnaden mot nu spenderas på hjälp till dem som går hemlösa i vinternatten.

Så det så. Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “SkaparKattens svans?”

  1. Vacker bild och mycket kloka ord, som vanligt!!!
    Ja, tänk om folk kunde inse detta. 🙂
    Det skulle verkligen bli både billigare, finare och med mindre buller då och mycket pengar skulle kunna göra mera nytta hos/för närmaste katthem!

    Nosgos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *