Promenad för katthjälp!

prom
Råkar du vara i Eskilstuna den 4/10 på Djurens dag?
Häng på här:
Den 4 oktober är det samling på Strömsholmen kl. 14.00 och du går med på en promenad ca 1 km genom staden och uppmärksammar Djurens dag. Promenaden är en manifestation för alla de djur som inte har hem i Eskilstuna. Evenemanget är anordnat av Djurens Rätt Eskilstuna och Livbojen för hemlösa katter.

En avgift på 50 kr per vuxen deltagare betalas på plats och går direkt till att hjälpa hemlösa katter i Eskilstuna. Vid slutmålet väntar en smakfull belöning som ingår i avgiften.
Mer info kommer på FB HÄR.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *