En speciell dag för oss i familjen

Vår Gammelmatte fyller år idag!
Firande planeras för fullt!
blomfönster
*spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “En speciell dag för oss i familjen”

  1. Våra varmaste ’kattulationer’ till Gammelmatte. Vi hoppas att Tass får följa med och gratulera sin matte.
    *svansdans och kurraaaa för Gammelmatte’

    1. Gammelmatte tar emot Tass en annan dag – idag var det mycket nog med alla kattulanter… Men roligt, tyckte hon.
      Kattulationerna är framjamade med stor känsla! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *