SuperTack till Sören!

klappslantar
Efter att vår gode vän Sören Fernström badat i den senaste omgången insamlade pengar – precis som en viss von Anka – så tassade han iväg ett mycket välkommet bidrag till SnuffeFonden! Så nu har vi ett kapital på 1500 klappar från Sören! Bara du nu inte blivit helt pälsöm och luggsliten av allt klappande??? Toppenmycket tack för detta välkomna stöd, vännen! Tänk att du klappat in en kvarts miljon härvidlag.

Själv glömmer jag aldrig mailet daterat 2010-09-16 när Sörens matte Nalle skrev:
Och vi var på Katthemmet Kompis igår och tog med oss en högbent, långsvansad och storörad kille hem. 1a bildenHan heter Sören Fernström och tyckte det var skithäftigt att komma hit. Han har snosat runt så att han är rent utsliten på nosen, dessutom har vi ju en del flugor här eftersom vi har kor som närmsta granne. Sören rejsar 100 m med tvärstopp mot en flyttkartong och fångar flugor. Så nu har jag stoppat in Smällaren för säsongen – snacka om att han kan hoppa!
 
Det är härligt att ha en LITEN bebis i huset igen. Hoppas bara att dom andra kan tycka det så småningom. Har varit ute o köpt Toa, leksaker och ett riktigt färggrannt koppel till honom för han skall få bli marknadskatten nu. Skall mäta den långa smala svansen en dag. Kramisar Nalle

Skulle tro att den lille Sören aldrig kunde ana hur livet skulle se ut fyra år och 14 BIS* senare??? Kurr kurr kurr till dig, kompis!

(*Se karriärstarten HÄR!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “SuperTack till Sören!”

 1. Ha.ha.
  Jodå Wikki det visste jag redan från allra första början. Fniss.
  Mamma Maritha på Katthemmet Kompis hade ju berättat för mig att jag skulle bli Marknadskatt.
  Men det där med flugracet hade jag faktiskt glömt. Matte har berättat att jag var jättebusig ett tag med mina race hemma men det gick fort över.
  Jag har alltid trivts allra bäst i massor av människors sällskap. Särskilt när dom gosar med mig.
  Då njuter jag som mest.
  Nospussar Kompisar
  Sören

 2. Så underbart klappat av tåliga Sören, alla katters förebild, gör skillnad för så många mindre lyckligt lottade kissar. Goa Sören som jag klappat❤️

  1. Mjau, tänk det ska finnas en rolig bild där hans långsvans (Som kattunge) syns också… TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *