Mina bilder 3

IMG_0732
Så var de då alla på plats. Det är hisnande att tänka att här ligger stoftet av det som varit 26 levnadsglada, varma, spinnande  och mjuka katter… Matte strödde med försiktig hand ned den första sanden och jämnade till, så att inga urnor skulle stjälpa.
IMG_0736
Många hjälpsamma händer greppade spadar och öste sedan ned resten av den guldskimrande sanden. Den var alldeles torr och lätt som tur var.
IMG_0738
Efter det behövde matte lite tröst av Belle och så sjöng vi vackert igen…
IMG_0740
Och sedan planterades det blommor på de gamla gravarna från tidigare. Alldeles vid Stora Stenen fanns ett par katter jordfästa sedan mycket lång tid tillbaka, tyvärr vet vi inte vilka de är. Men de fick varsin blomma!
IMG_0745
Och Carina både planterade och vattnade isbegionior åt oss!
IMG_0748

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Mina bilder 3”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *