Mina bilder 2

Örebro Katthems fina gravplats vaktas också av denna milda Ängel:
IMG_0712
En del gravar ser lite övergivna ut – här har nog varit en fin vit plantering,
nu står där bara en ensam sorgsen glasfågel!
IMG_0718
Andra gravar är omsorgsfullt skötta och planterade, här vilar helt klart en katt,
kan vi gissa att det är en svart?
IMG_0717
Innan urnorna läggs i graven stänks den med vigvatten och får rökelse.
Det doftar underbart och myggorna flyr faktiskt undan en stund…
IMG_0728
Klostermatte Carina sköter liturgin och läser en underbar text, som får alla blanka i ögonen av rörelse. Ingen av de närvarande har någonsin tidigare hört en så underbar predikningstext som denna kväll!
IMG_0729
Belle och jag sitter som små tända ljus och lyssnar ändäktigt:
IMG_0724
Så är det dags att ställa ned askarna med alla de Änglakatter som egentligen redan tassat över Bron. Matte sorterar dem noga och utvalt, så att det ska bli bra:
Patriarken och katthemskungen Mezzo hedras med platsen i mitten, som en trygg flockledare omgiven av de sina!
IMG_0731

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Mina bilder 2”

    1. Mjau, det är hon verkligen – och jag ska få hennes text så jag kan presentera den här på bloggen så småningom! Fler måste få läsa den! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *