Vilken röra!

IMG_0766
När Stora matte är hos oss, då ställer hon alltid till en förskräcklig oreda.
Hon har prylar över hela köksbordet!
IMG_0770
Fast i och för sig var det rätt skönt att dagsova på hennes nya fina väst…
Nova snarkar i hängande stil i sitt klöstorn:
IMG_0775
Men när Stora matte sedan åker hem till Tanja så blir det lite tomt??!
IMG_0758

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vilken röra!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *