Fina saker till katthemmets monter

IMG_0065

IMG_0066Ni som kommer och hälsar på oss vid katthemmets monter på NERKs utställning om 2 veckor kommer att ha chans att vinna en massa fina saker på lotterier (Både för barn och vuxna) eller bjuda på fina konstverk och köpa andra läckra kattgrejor!

Matte håller på att knåpa ihop Hittekattsband för fullt! Stora matte hittar på en massa bus också!

Det kommer så klart att bli en fiffig och välfylld ADOPTIONSCENTERAL den här gången också!!!

Vi ses väl den 7-8 juni?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *