Lunah liknar katthems-logon…

IMG_0040
IMG_0048Kan det kanske vara så att någon anfader/anmoder till Lunah var modell till Örebro katthems logotype?

Bra likt är det i alla fall!

In genom nätfönstret blåser det torra små korvar – det är hängen från björken strax utanför. Lunah har fantastiskt roligt att leka ”fånga krypet” samt ”krypet är ett jättefarligt byte” med björkhänget och ser sedan förbryllad ut när det spricker och förvandlas till en liten hög med björkfrön nere på golvet.

Men hon skuttar snabbt upp i fönstret efter nästa lilla maskliknande björkhänge!
IMG_0047

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *