Mumrik Mini

IMG_9420
När Mumrik föddes blev det alldeles för många katter på gården, så han lämnades så småningom till en jägare för – ja, ni vet… Som tur var lyckades han smita ut och springa hela vägen till en snällare människa som genast tog hand Mumrik till oss på AdoptionsCentret! Mumrik är därför ganska skygg och försiktig, och behöver komma til ett hem där man har förståelse för skyggisar! Har du det?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Mumrik Mini”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *