Sad Sid, en MiniKatt med humor

IMG_9414Sitt namn till trots så är Sad Sid en riktigt kul katt! Han kan spexa och skoja och dra vitsar så att det får Galenskaparna att framstå som lite sega… Sid har t o m fått en uutmärkelse av Svenska Humorakademin som ”Mycket festlig liten katt”! Vinnarskämtet som Sid framförde var följande: ”Om du kissar på en katt så blir det en kisse katt om du missar blir det en kisse miss.” Om du gillar Sids humor, hör av dig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Sad Sid, en MiniKatt med humor”

  1. Jag vill ha en skojfrisk kamrat att sitta och ljuga historier med!!! Mjau, jag hoppas att han vill bli min kompis för 200 pengar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *