Rita H – en söt MiniGris

IMG_9425
Hela hennes namn är egentligen Rita Hayworth, och hon är en liten föräldralös och hemlös MiniGris… Hon var helt enkelt oduglig som julskinka och för smal för att bli ens revbensspjäll. En dag slank hon ut från stian för att leta efter Hollywood och bli stjärna som sin namne. Än så länge har Rita inte kommit så långt – men du kanske kan hjälpa henne??!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *