Vill du ha en MiniHusky?

IMG_9433 IMG_9421
Blue är en ljusblå huskykille och hans syster Bella är mörklila. De har båda räddats från att bli vakthundar på en bilskrot, ett jobb som definitivt inte passsar MiniHuskyHundar! Så de är lite sorgsna… Blue samlar på vackra godispapper, och Bella drömmer om en framtid som operasångerska. De funderar dock båda på att söka lyckan på varsitt håll!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vill du ha en MiniHusky?”

  1. Fortsätter min budgivning trots att det är försent. 75 kr på vardera Husky. (Bara hundar kvar att buda på men vad gör man:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *