Adoptera kaninen Basil

IMG_9427Har du sett en så liten och snäll MiniKanin någon gång? Lilla Basil kom vilse från sin mamma och förirrade sig in på en golfbana, där en snäll man fann honom och tog honom med till Adoptionscentret. Basil är väldigt liten i maten, han stör inte det minsta och han är glad om han bara får en liten en liten vrå där han kan sitta och skapa sina haikus. Så här lyder en:

Längtans kanin

liten försvarslös
väntar den på underverk

alldeles stilla…

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *