Adoptera MiniKissen Feona

IMG_9444 IMG_9445
Lilla Hemlösingen Feona är glad, busig och pigg precis som en liten ungkatt ska vara! Hon lovar att spinna i ditt öra dygnet runt av glädje om du bara tar henne hem till dig! Feona har nämligen tillbringat början av sitt liv under en skrotad husvagn vid en camping, ända tills vi fick henne till AdoptionsCentret. Allt hon drömmer om nu är ett eget hem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Adoptera MiniKissen Feona”

  1. Mjau, vill Feona ligga och mysa på trevligt ställe, så får hon hjärtans gärna dela hängmatta med utsikt med mej! Och när jag får bebisar senare kan hon få leka av hjärtats lust och rasa runt med dem! Jag hoppas hon vill bli min myskompis för 200 pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *