SnuffeFonden – vi försöker så gott vi kan!

bild 1 bild 2  image[4]image[1]
Lilla goa Holly är en av de senaste katterna som vi genom bidrag från SnuffeFonden försöker hjälpa att råd till sin vård. Hennes matte kämpar minst lika mycket, bland annat med sin ”Rädda Holly”-FB och berättar där om sin kamp med att få Hollys försäkring att gälla – men nekas ersättning! Holly har kostat henne över 30 000 kr i vård men matte ger inte upp ”Och räkningarna som matte nu går ut med, som en påminnelse om hur mycket jag kostat hittills…Gud vad jag är älskad!” spinner Holly!!!

nallen
Gamle Nallen är också en katt som fått hjälp för att kämpa vidare med hälsan, och troligen har han fått åka akut till veterinären idag, för han vill inte äta… Håll tassarna för Nallen!

Igår gick vi ut med ett nödrop att SnuffeFonden blivit fullständigt bottenskrapad på fondens FB – och DET VARMASTE TACK till er fina vänner som sett till att det nu finns en gryende början till nya resurser igen!

Men fler nya bidrag är efterlängtade!
SnuffeFondens konto är Swedbank clearing 8270-1 kontonr 4 661 923-5 och bidrag märkta med kattens namn kommer fram!
Just nu bidrar fonden till:
– Katten Kevin som behöver hjälp att få råd med sitt specialfoder: Märk ”Kevin”!
– Lille Paddy med sin jobbiga nos: Märk ”Paddy”!
– Gamle Nallen med sitt blodtryck: Märk ”Nallen”!
– Lilla Holly, vars CT-röntgen kostar: Märk ”Holly”!

Så många katter behöver hjälp – man önskar verkligen att det gick att skänka obegränsad hjälp till alla! SnuffeFonden behövs!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “SnuffeFonden – vi försöker så gott vi kan!”

  1. Oj vad skämmigt! Jag har glömt att föra över pengar de senaste månaderna – skickar slant i morgon, Bra du påminner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *