Kattstallet är ”nedpackat” men finns ändå!

poppy
Lilla Poppy var den sista katten som lämnade Kattstallets vattenskadade lokaler igår, och idag finns bara lådor kvar som försäkringsbolaget skall hjälpa till med.

Chandas och Miltons matte hjälpte till med kattransporter igår och beskrev det så här: ”Det var fullt pådrag igår när matte kom till Kattstallet för att fylla bilen med katter i transporter. Tre bilar fylldes med de sista skyggisarna ordentligt fastsatta i bilbälten när den lilla karavanen åkte iväg till jourhem med gott om utrymme för och kunskap om skyggisar. Nu håller vi tummarna för att det kommer hjälp från många hantverkskunniga som kan rycka in och fixa så det nya Kattstallet blir klart på rekordtid.

Matte säger att hon aldrig sätt verksamhetschefen så slutkörd. Hon och hennes medarbetare har lyckats med den nästan ofattbara bedriften att omplacera alla katter på rekordtid. De måste ha suttit i telefon för att jaga jourhem och packat missar, som inte alltid varit så samarbetsvilliga, dygnet runt sedan lördagen.  Idag på morgonen ska alla saker utrymmas från Kattstallet, så ännu är inte slitet över för denna tappra skara. Hoppas ni får sova några dygn sedan för det är ni värda! <3″

Och Careen, verksamhetschefen hälsar:
Stort tack till alla som hjälpt oss …att göra denna evakuering möjlig!
Nu går startskottet för NYA Kattstallet!
Hjälp oss att göra detta möjligt. SMS:a 72970 katt 50, katt 100, katt 200 eller katt 300 till 72970 och skänk 50, 100, 200 resp. 300 kr till Kattstallet.

RÄCK UT TASSEN! STÖD KATTHEMMET!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *