Den tomma handen

Alla människor vill ha så mycket. Deras famnar  är fulla av allt det som de ska bära hem, händerna krampaktigt knutna kring kassar och handtag. De släpar och bär, vad ska de ha allt till?

Tur att vi katter bara  har tassar, inte händer. Vi behöver inte bära med oss så mycket. Möjligen det vi stoppat i magen, men inte mer. Eller bära en liten kattunge i nackskinnet…

Matte säger att saker inte är så viktiga, utan att det viktigaste hon har av allting är husse och oss katter, jag och Nova. Sen kommer hennes andra människor, men egentligen, sakerna är inte så värdefulla som vi.

Och vilken tur – för om min matte och alla människor släpper taget om sina saker – vad har de kvar då? Jo, den TOMMA HANDEN… Minns ni att jag skrivit om det förut? Hur bra den där tomma handen, som inte är upptagen med att hålla i nån pryl, är?hopp

En liten rädd katts första möte med den tomma handen kan bli ett avgörande ögonblick för resten av dess liv:

Du kan läsa HÄR TEXTEN ”Den tomma handens gåva!” – jag tassade ihop den för snart tre år sedan men den är lika viktig idag! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *