Tips om nya spännande vänner

valdimir-pirate
Vad sägs om den supersnygga Vladimir från Melbourne, Australien? På hans hemsida Cat Gossip eller på hans FB kan du läsa om allt från bushwalks till kattmode! Denna kattpensionär var nära att få träffa SkaparKatten när han slogs med en giftig tigerorm (Notechis scutatus) 2009 men med flera veckors intensivvård (Och veterinärräkningar som matte får avbetala resten av livet!) klarade Vlad sig! Puh!
trooper
Nästa goding är Trooper Cacciola, som berättar så här om sig själv: ”I was found on the side of the road last May, maybe 6 wks old and very sick.  Shadow Cats Rescue took me in.  A bad infection took my eye but I… came out of surgery ready to take on the world, so they named me Trooper…” Du kan läsa om Troopers räddning och ögonoperation HÄR och följa hans liv i sitt nya hem på hans FB HÄR.

Tass på er, grabbar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tips om nya spännande vänner”

 1. *Arma stackare. *
  Tur han klarade livet iaf
  lilla sötnosen 😀
  Förstår inte mycket vad som står, vi kan inte så mycket av det däringa språket.
  och matte är jamans dålig på engelska 🙁

  Tass tass

  1. Mjau, ibland kan man förstå ihop med lite teckenspråk och annars får man skaffa tolk! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *